longdrinkglas

vinkjeLeef gezond & bewust

vinkjeHelp Texel schoonhouden

vinkjeWater uit een glas vermindert afval

Consumenten

Ergert u zich ook aan zwerfafval? En drinkt u ook liever kraanwater dan dure en milieuvervuilende flesjes water? Kies dan voor AquaTX. Een milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor bronwater. Op Texel drink je AquaTX, natuurlijk kraanwater uit een glas! Dat is duurzaam en getuigt van maatschappelijke betrokkenheid. Met z’n allen houden we Texel schoon.

Bronwatersprookje
Jarenlang hebben producenten van bron- en mineraalwatermerken ons wijs gemaakt dat het gezonder en veiliger is om gebotteld water te drinken. Dat heeft o.m. geleid tot een enorme toename in de verkoop van plastic waterflesjes en een flinke berg afval en zwerfvuil in de natuur. Alleen al in Nederland worden dagelijks 500.000 plastic flesjes weggegooid! Dat kan en moet anders. Op Texel gaan we dat ook doen. Met AquaTX.

Natuurlijk kraanwater uit een glas
AquaTX is zuiver kraanwater dat met gemak voldoet aan de strengste drinkwatereisen. In de Texelse horeca koopt u een flink glas AquaTX voor 1 euro. Met de inkomsten uit AquaTX organiseren wij schoonmaakacties op de Texelse stranden en in de natuurgebieden. Daarnaast verzorgt AquaTX voorlichting op scholen en aan gasten en inwoners van Texel.