longdrinkglas

vinkjeLeef gezond & bewust

vinkjeHelp Texel schoonhouden

vinkjeWater uit een glas vermindert afval

AquaTX-water

Wat maakt ons AquaTX-water bijzonder? Het feit dat het u als waterdrinker bewust maakt. U kiest er bewust voor om water uit een glas te drinken. Om het milieu te sparen en vervuiling van de natuur tegen te gaan. U toont u een voorstander van duurzaamheid en bent maatschappelijk betrokken.

Daarnaast is het zo dat het kraanwater dat in de AquaTX-glazen wordt geschonken van hoge kwaliteit is. Van wereldklasse, volgens drinkwaterbedrijf PWN. Ons Texelse water wordt geleverd door PWN. Dat wint water uit het IJsselmeer en de Lek en transporteert dat na een grondige voorzuivering naar de duinen. Hier ondergaat het water een natuurlijke zuivering. Na een maand wordt het gefilterde water opgepompt uit de duinen en nogmaals gezuiverd. Daarna is het geschikt voor consumptie.

PWN houdt zich niet alleen aan de hoge normen van de drinkwaterwet en het drinkwaterbesluit, maar gaat veel verder. In november 2014 wordt een nieuwe voorzuivering operationeel. Door de toepassing van nieuwe, revolutionaire technieken wordt de kwaliteit van het drinkwater nog hoger. Dit water van wereldklasse schenken wij u in zo’n mooi AquaTX-glas.