longdrinkglas

vinkjeLeef gezond & bewust

vinkjeHelp Texel schoonhouden

vinkjeWater uit een glas vermindert afval

Partners

Word partner van AquaTX! Laat  de buitenwereld zien dat in uw bedrijf aandacht is voor duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. De deelnamebijdragen/abonnementsgelden zijn afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en de sector waarin u actief bent.

Horecabedrijven
Als horecabedrijf met AquaTX op de kaart bent u niet alleen duurzaam bezig, maar heeft u ook een aantrekkelijk commercieel product in handen. De lage verkoopprijs van maximaal 1 euro per glas, zal de vraag naar AquaTX-water stimuleren. Consumenten zullen sneller water naast een andere consumptie bestellen. Daarnaast vormt de lage  prijs, die u niet verplicht bent te rekenen, geen belemmering om dit 'kraanwater met een beetje meer' te bestellen.
Lees verder

Overige bedrijven
Heeft u een bedrijf op Texel? Stap nu in en kies voor AquaTX in uw onderneming! Niet-horecabedrijven kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemerschap tot uiting laten komen in een AquaTX-abonnement.
Lees verder

Partner worden
Wilt u ons initiatief ondersteunen? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met u in welke vorm AquaTX met uw onderneming of instantie kan samenwerken.
Lees verder

Deelnemers

Welke bedrijven hebben zich aangemeld als deelnemer?
Lees verder