longdrinkglas

vinkjeLeef gezond & bewust

vinkjeHelp Texel schoonhouden

vinkjeWater uit een glas vermindert afval

Maak kennis met Texel

Prachtige uitgestrekte stranden, imposante flora en fauna, karakteristieke dorpjes en een vriendelijke bevolking. Op Texel heeft iedereen het naar zijn zin. Niet alleen het eiland zelf is divers, er is ook van alles te doen. Het hele jaar door zult u zich uitstekend vermaken op het grootste Waddeneiland van Nederland.

Zeer regelmatig worden grote evenementen georganiseerd, zoals de catamaranrace Ronde om Texel, Jazz on the Waves en het Bluesfestival. De grootste publiekstrekker is het hele jaar door beschikbaar: de natuur op ons eiland. De meeste toeristen bezoeken Texel om er even lekker tussenuit te zijn.

Genieten van de rust en de ruimte die Texel biedt. Uitwaaien op het strand en wandelen door bos en duinen. Kortom, genieten van het eilandgevoel dat Texel zo populair maakt.

Zo’n 86% van onze gasten heeft Texel vaker bezocht. Ontdek zelf wat Texel zo aantrekkelijk maakt en kies ook voor een verblijf op ons eiland. VVV Texel helpt u graag verder.

Nu al beginnen met de voorpret? Kijk dan op TexelVakantieTV. Hier vindt u leuke filmpjes over uiteenlopende Texelse onderwerpen.